Soutěž #zeSPODu a Nakladatelství GRADA o novou publikaci Hodnocení ohroženého dítěte a rodiny

#zeSPODu vyhlašuje již jedenáctou soutěž o 3 výtisky nové knihy z Nakladatelství GRADA s názvem Hodnocení ohroženého dítěte a rodiny, která vyjde na začátku září. Publikace představuje ucelený teoretický a metodický koncept hodnocení (ne)naplňování potřeb dětí a (ne)kompetence pečujících osob. Tato teorie je doplněna o praktické nástroje a postupy, které lze použít při práci s konkrétními klienty. Materiál se věnuje evidence based vyhodnocení jednotlivých potřeb dětí a kompetence rodičů tak, aby mohla být stanovena úroveň ohrožení dítěte opravňující orgány ochrany dětí intervenovat do rodinného života a zároveň toto hodnocení umožňovalo stanovit odpovídající intervenční strategie.

Nástroje jsou bezplatně dostupné v online verzi na webové stránce www.prodite21.cz a dovolují stanovit iniciální a závěrečnou úroveň ohrožení dítěte a nekompetence pečujících osob, definovat cíle a kroky směřující ke zlepšení kvality života dítěte a k posílení rodičovských kompetencí, sledovat vývoj případu v čase i generovat písemnosti a dokumenty, které jsou v oblasti ochrany dětí nezbytné k interdisciplinární spolupráci.

Kniha je určena nejširšímu spektru odborníků, kteří pracují s ohroženými dětmi a jejich rodinami, zejména pak sociálním pracovníkům/pracovnicím, opatrovnickým soudcům/soudkyním, zdravotnickým a školským pracovníkům/pracovnicím, odborníkům/odbornicím z neziskového sektoru, ale i tvůrcům/tvůrkyním sociální a rodinné politiky. Veškeré prezentované hodnotící nástroje prošly odbornou oponenturou a byly pilotně testovány Iniciativou Pro dítě 21 v Ústeckém a Libereckém kraji.

Knihu lze (před)objednat na této stránce.

V rámci soutěže stačí správně odpovědět na jednoduchou otázku, kterou najdete níže, a být vylosován.

PODMÍNKY SOUTĚŽE:

  • Na soutěžní otázku se odpovídá v rámci formuláře níže. Je pouze 1 správná odpověď.
  • Soutěž trvá od 2. září 2024 do 15. září 2024, následně budou vylosováni tři výherci, kdy každý obdrží jeden výtisk knihy.
  • Výherci budou kontaktováni e-mailem s žádostí o zaslání vybrané Zásilkovny/Balíkovny a telefonního čísla.
  • Jména výherců budou zveřejněna na Facebookovém a Instagramovém profilu #zeSPODu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek